Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
Nieuwe huisstijl BoekStart15-01-2014

BoekStart gaat verder in een nieuw jasje dat aansluit bij de landelijke huisstijl van de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen is de nieuwe huisstijl officieel.

Alle basisbibliotheken ontvangen medio januari 2014 een promotiepakket met nieuwe materialen voor alle BoekStartvestigingen. Een promotiepakket bestaat uit:
- Banier, 2 ex.- Poster, 10 ex.
- Flyer, 2 ex.
- Ouderfolder, 5 ex.
- Leporello, 5 ex.
- Folder Informatie voor professionals, 5 ex.
- Folder Digitale prentenboeken, 5 ex.
- Kleine ronde stickers, 1 vel
- Sticker voor in de Bibliotheek: Goedgekeurd door baby's, 2 ex.
- Sticker voor partners: Wij doen mee!, 2 ex.

Bibliotheken kunnen extra materialen in de nieuwe huisstijl bestellen via de digitale bestellijst. De meeste materialen zijn gratis, uw eigen bijdrage is 12,95 euro per bestelling, voor handling, verpakking en verzendkosten. Dit bedrag geldt ongeacht de hoeveelheid tot 25 kilo. Voor sommige items is een maximum aantal vastgesteld per Bibliotheek.

Verder zijn enkele uitgaven van Stichting Lezen opgenomen in deze lijst; die kunt u rechtstreeks bij Stichting Lezen bestellen. Daarnaast zijn er enkele uitgaven beschikbaar waaraan kosten zijn verbonden.

De bestelprocedure voor de koffertjes is niet aangepast. Vanaf eind januari ontvangt u oranje koffertjes bij nieuwe bestellingen. U wordt verzocht eerst de rode koffertjes op te maken.

De officiŽle lancering van de nieuwe huisstijl vindt plaats op 29 januari in de Bibliotheek Hilversum.

BoekStart poster 1

Terug naar het overzicht