Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
Nieuwsbrief Kunst van Lezen nr. 10/201318-12-2013

In†2011 zijn we begonnen met een maandelijkse nieuwsbrief voor jeugdspecialisten en andere geÔnteresseerden. Op deze manier kunnen we†u regelmatig†informeren over het leesbevorderingsprogramma Kunst van Lezen.

Woensdag 18 december is de tiende editie van 2013 verstuurd.

Als afsluiting van het jaar krijgt u een andere nieuwsbrief Kunst van Lezen dan u gewend bent, als voorproefje op de nieuwsbrieven in 2014. In navolging van de nieuwsbrief van de Bibliotheek op school zal ook BoekStart een eigen nieuwsbrief krijgen. Deze zal zes keer per jaar verschijnen om u op de hoogte te houden van wat er allemaal speelt. Want er gebeurt veel rondom BoekStart door de vele mensen en partijen die zich er enthousiast voor inzetten!

Nieuws over leesbevorderingsnetwerken zal voortaan worden gebracht in de Strategische nieuwsbrief Kunst van Lezen. Hierin wordt voorlopig ook nieuws rond de Bibliotheek op school VO meegenomen. De Strategische nieuwsbrief zal in 2014 vier keer verschijnen.

In de nieuwsbrief BoekStart zal ook gerelateerd leesbevorderingsnieuws voor de jongste doelgroep van nul tot zes jaar te vinden zijn. Ander nieuws over leesbevordering voor de leeftijdsgroep zes tot twaalf jaar vindt een plaats in de nieuwsbrief de Bibliotheek op school.

Wilt u†deze nieuwsbrief voortaan ook†ontvangen? Abonneer u hier.
En hier treft u†een archief aan van de tot nu toe verzonden nieuwsbrieven.

kopnwsbrkvl01.jpg

Terug naar het overzicht