Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
De Bibliotheek op school presenteert zich op de NOT15-01-2013

Van 22 t/m 26 januari presenteert de Bibliotheek op school zich aan het onderwijs op de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. We nodigen alle onderwijsprofessionals van harte uit voor een gesprek in de stand met de experts van de Bibliotheek op school!

De Bibliotheek op school is een landelijke strategische aanpak voor structurele samenwerking tussen bibliotheken en primair onderwijs. Met de Bibliotheek op school brengt de bibliotheek boeken en lees/media advies in de school. De bibliotheek heeft de ambitie om van alle leerlingen betere lezers Ún mediawijze kinderen te maken. Door samen structurele aandacht te hebben voor lezen en mediawijsheid, zorgen we voor meer schoolsucces. En hierover willen we graag met het onderwijs in gesprek!

De precieze invulling van lokale wensen voor de Bibliotheek op school worden afgestemd tussen de school en haar eigen bibliotheek. Dat kan ook niet anders, want dit is maatwerk.

Schrijf u gratis in via deze link. U kunt zich via deze link ook inschrijven voor de presentatiesessie Daarom! de Bibliotheek op school op donderdag 24 januari om 14.30 uur. Deze sessie vindt plaats in het theater van hal 11. Wij staan in stand 11.E008, waar ook het speciale Magazine Daarom! de Bibliotheek op school wordt uitgedeeld.

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekopschool.nl, of volg ons via Twitter @debiebopschool, met #dbos en #not2013.

Bibliotheek op school op NOT

Terug naar het overzicht