Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
Pabo-conferentie Lezen en schrijven: niet voor iedereen vanzelfsprekend28-02-2017

Op vrijdag 24 maart vindt de conferentie Lezen en schrijven: niet voor iedereen vanzelfsprekend plaats bij Saxion in Deventer. Als pabo-docent bent u van harte uitgenodigd om bij deze conferentie over laaggeletterdheid en leesbevordering aanwezig te zijn. Bij voorkeur samen met een collega van een ander vak.

Het voorkomen van laaggeletterdheid is een zaak van alle pabo-docenten en hun studenten. Tijdens de conferentie gaan we het hebben over de rol van de pabo in de bewustwording bij studenten over laaggeletterdheid. En hoe de pabo een effectieve bijdrage kan leveren ter voorkoming hiervan en het bevorderen van het leesplezier.

Bekijk onze uitnodiging en het programma van deze dag, inclusief parkeerinstructies. U kunt uzelf en uw collega via de volgende link aanmelden; aanmeldformulier.

Deelname aan deze conferentie is gratis. Wij zien uw aanmelding graag voor 15 maart a.s. tegemoet (maximaal 150 deelnemers).

Deze conferentie wordt georganiseerd door de Paboís van Hanzehogeschool, Fontys Venlo, Iselinge en Saxion en m.m.v. het Pabo-Platform van Stichting Lezen. Daarnaast wordt dit initiatief ondersteund door Stichting Lezen & Schrijven, Stichting Lezen en het actieprogramma Tel mee met Taal.

Paboconferentie 24 mrt 2017

Terug naar het overzicht