Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
Het onderwijsbibliotheekwerk in vogelvlucht:
de nieuwste trends en research gepresenteerd in Maastricht
04-06-2015

De jaarlijkse internationale conferentie van de International Association of School Librarianship wordt dit jaar gehouden in het MECC in Maastricht. Van 28 juni t/m 2 juli worden hier de nieuwste trends en researches op het gebied van onderwijsbibliotheekwerk gepresenteerd. Een unieke kans voor educatief managers en onderwijsspecialisten om deze conferentie van dichtbij mee te maken.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de jaarlijkse IASL conferentie dat een online conferentie deel uit maakt van het totale programma.

De online conferentie bevat een selectie van de papers met de hoogste score in de beoordeling. Er zijn 23 papers gekozen: research en professional papers. Daarnaast worden de openings- en de sluitingsceremonie en 5 keynotes opgenomen in de livestream. Deelnemers aan de online conferentie hebben ook toegang tot de volledige proceedings van de conferentie.

U kunt de online conferentie natuurlijk volgen via de livestream maar alle sessies zijn ook nog tot 3 maanden (tot eind september) beschikbaar en open voor discussies met andere deelnemers en de presentatoren. Het online conferentieprogramma is beschikbaar op de website.

Dus wilt u worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen in het onderwijsbibliotheekwerk, kennis nemen van de nieuwste research op dit gebied en meediscussiëren en kunt u niet naar Maastricht komen? Dan is deelname aan de online conferentie een prima alternatief.

Natuurlijk kunt u ook nog steeds inschrijven voor de ‘live’ conferentie in Maastricht, zowel voor de hele conferentie of één of meer dagen.

We zien u graag in Maastricht of online!

IASL conferentie 2015

Terug naar het overzicht