Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
De KinderboekenGids: bestellen materialen t/m 12 juni!04-06-2015

In de KinderboekenGids vindt u alle informatie voor een heel jaar leesonderwijs op de basisschool: over de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen, de Nederlandse Kinderjury, De Nationale Voorleeswedstrijd én de Poëzieweek. Basisscholen kunnen tot en met 12 juni hun bestelling doorgeven bij de boekhandel. Dit kan met het bestelformulier. De digitale versie van de KinderboekenGids is te bekijken op cpnb.nl/onderwijs.
Wat zijn de kerntitels van de Kinderboekenweek? Wat is het Prentenboek van het Jaar? Welke boeken zitten in de nieuwe Prentenboek TopTien van De Nationale Voorleesdagen? En wat is eigenlijk een boekentipwolk? In de KinderboekenGids vindt u alles over de grote leesbevorderingscampagnes en over de lespakketten en extra materialen voor op school.

Bestelinformatie
Bestellen kan tot uiterlijk 12 juni via kinderboekengids.nl. De bestelde boeken en pakketten kunt u ophalen bij de boekhandel. Het deelnamepakket van De Nationale Voorleeswedstrijd is te verkrijgen via denationalevoorleeswedstrijd.nl.

Cover KinderboekenGids 2015/2016

Terug naar het overzicht