Leesbevorderingsnetwerken BoekStart de Bibliotheek op school PO/VO/MBO Tel mee met Taal
BoekStartde Bibliotheek op school PO/VO/MBOLeesbevorderingsnetwerken
Opleiding Onderwijsspecialist de Bibliotheek op school - VO start 15 december 201411-11-2014

In 2014 organiseerde de Bibliotheek op school - voortgezet onderwijs (VO) de pilot Opleiding Onderwijsspecialist hbo, werkzaam in het vmbo. Op basis van die ervaringen is de opleiding aangepast en wordt deze opnieuw aangeboden. De start is op 15 december 2014. De bijeenkomsten en afsluiting vinden plaats in 2015. De opleiding wordt net als in 2014 uitgevoerd door Avans+ in Utrecht.

Deze opleiding is gevormd naar de Opleiding Onderwijsspecialist voor het primair onderwijs (PO). Uitgaande van de positieve reacties op deze opleiding is in nauwe samenwerking met Avans+ een variant gemaakt voor het voortgezet onderwijs. De module onderwijslandschap is dan ook volledig nieuw, waardoor er meer ruimte is voor de specifieke onderwijskundige thema’s binnen het vmbo. Daarbij is er een dag toegevoegd waarin extra aandacht is voor feedback op het projectplan en oefenen met een acteur in effectieve gespreksvoering. De andere onderdelen zijn daar waar nodig aangepast naar het VO. Qua theorie zijn deze modules hetzelfde als in de Opleiding Onderwijsspecialist PO en worden dezelfde vaardigheden getraind.

Klik hier om aan te melden. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol. Het maximaal aantal deelnemers is vijftien.

Opleiding Onderwijsspecialist hbo

Terug naar het overzicht